jun 29

Zorg voor een goede hygiëne op uw werkplek

Wordt het kantoorpand waar jij werkzaam bent alleen schoongemaakt door schoonmaaksters, één keer per week? Dat is eigenlijk slecht. Het is een goed idee om werknemers ook mee te laten werken, zodat jouw persoonlijke omgeving een omgeving blijft die gezond is en waarin je fijn kunt werken. Want, één keer per week is eigenlijk écht te weinig. Een gezonde werkomgeving zorgt er namelijk ook voor dat je minder snel ziek wordt en daarmee dus beter functioneert. Maar welke producten gebruik je om een kantoor schoon te houden? Hier kan Blue Wave jou verder over adviseren, kies bijvoorbeeld voor Diversy schoonmaakmiddelen

Waarom Blue Wave schoonmaakartikelen?

Blue Wave is een grote organisatie die andere bedrijven voorziet van schoonmaakartikelen van de hoogste kwaliteit. Zo is Blue Wave specialist op het gebied van hotel supplies, reinigingssystemen en hygiëneconcepten. Zo heeft Blue Wave haar eigen Facility Trade & Service Center waarin ze hun nieuwe producten tentoonstellen, maar ook een plek waar (potentiële) klanten kunnen langskomen om te kijken of ze gebruik willen maken van Blue Wave’s dienstverlening. Blue Wave maakt gebruik van verschillende productmerken, maar vooral van het merk Diversey. Dit merk wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals: persoonlijke hygiëne, vloerverzorging, tapijtreiniging en infectiepreventie.

Lijkt het je wat?

Wil je een product van Blue Wave aanschaffen? Ga dan snel naar de website van Blue Wave. Hier vind je alle producten die u kunt gebruiken om de hygiëne op jouw werkplek te waarborgen.