jun 29

Op zoek naar een goede meubelspuiterij?

Op zoek naar een bedrijf die voor u het schilder en spuitwerk kan verzorgen? Dan bent u bij Bart Dijkhof aan het juiste adres. Bart Dijkhof is een bedrijf in schilder- glas – en spuitwerken. Een meubilair hoogglans laten spuiten? Bart Dijkhof doet dit op een professionele en ervaren manier in de meubelspuiterij.

Meer over Bart Dijkhof

Bart Dijkhof is sinds 1984 actief in schilder- glas- en spuitwerken. Het is al 20 jaar een industrieel meubelspuiterij voor de particuliere en zakelijke markt. Bij Bart Dijkhof werken ze alleen met goed opgeleide mensen en kwaliteit staat voorop. Ze zijn specialist in het zetten van glas in de ruimste zin van het woord. Bart Dijkhof is een erkend AF Bedrijf, dit is een kwaliteitsmerk. Ze vinden vakmanschap en deskundigheid erg belangrijk en daarom kunt u daar ook altijd op rekenen. Bij Bart Dijkhof geven ze u altijd eerst advies over kleuren en de materiaalkeuze. Binnen en buitenschilderwerk verzorgen zij bij particulieren, bedrijven, aannemers, monumentale panden, scholen, fabrieken en woningbouwverenigingen.

INFORMATIE EN CONTACT

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de site of neem vrijblijvend contact op met Bart Dijkhof. U kunt een formulier op de site invullen of telefonisch contact opnemen. Ook kunt u op de site een vrijblijvende offerte aanvragen.