jun 29

Camping Heidepark, speciaal voor de natuurliefhebbers

Wilt u deze zomer nog op vakantie, maar weet u nog niet waar naar toe? Misschien is Camping Heidepark in Overijssel wel iets voor u. U kunt hier terecht voor rust en ontspanning, maar u kunt hier ook zeker leuke activiteiten ondernemen. De camping ligt centraal gelegen in het mooie Overijssel, midden in een bosrijke omgeving, een plek waar u misschien nog nooit bent geweest! 

Liefhebber van natuur?

Bent u een echte natuurliefhebber, dan zit u bij Camping Heidekamp helemaal goed. U kunt wandelen en fietsten door de prachtige streek. Met de fiets kunt u diverse toeristische plaatsjes bezoeken. Daarnaast vindt u naast de camping een natuurbad, die overigens tot de top drie van de provincie Overijssel behoort. Heerlijk om even te zwemmen en ook leuk voor de kinderen. De camping beschikt over grote staanplaatsen, wat het kamperen erg aangenaam maakt.

Kindvriendelijke familiecamping

Aan de kinderen is ook gedacht bij Camping Heidepark. Zo is er een eigen verwarmd zwembad en special voor de allerkleinsten een peuterbad. De camping is kleinschalig en veilig, wat natuurlijk erg fijn is als je met de kinderen gaat kamperen. Met het recreatieprogramma kunnen de kinderen zich uren amuseren en in die tijd kunt u genieten van de rust in de prachtige omgeving. Lijkt het u wat om een heerlijke vakantie te hebben op deze kindvriendelijke familiecamping? Ga dan snel naar de website en boek!