mei 17

Vine Coaching traint in conflictoplossing

Wilt u graag leren om op een goede manier een conflict tussen mensen te kunnen oplossen? Bent u van plan om aan de slag te gan als buurtbemiddelaar of als bijvoorbeeld een maatschappelijk werker? Wilt u leren uw mannetje te staan bij oplossing van een conflict, of om andere mensen daarbij te begeleiden. Dan is geweldloze communicatie van de specialist Vinecoaching iets voor u!

Wat is geweldloos communiceren?

Geweldloos communiceeren laat u anders met mensen leert omgaan. Hierdoor gaat u anders naar conflictistuaties kijken. Lees tijdens de training kijken naar de ander, maar ook kijken naar uzelf.  Na het volgen van de training kan u een conflict oplossen op een rustige manier en zorgt u dat alle belangen van verschillende partijen worden meegenomen.

Ook deelnemen aan de cursus?

Wilt u meer informatie over de training geweldloze communicatie van Vinecoaching? Op de website vindt u alles over de trainingen van Vinecoaching. En wie weet heeft u straks ook een cursus afgerond waardoor u voortaan als mediator kan optreden in de buurt of op het werk of in de familie. Mediation geeft rust in het leven van mensen en het is bijzonder om daar een waardevolle bijdrage aan te kunnen leveren. Voor meer informatie bezoekt u de website van Vinecoaching,