mei 23

Hulpmiddelen voor blinden bij de Low Vision Shop

U heeft natuurlijk een enorme schok te verwerken gehad als u merkt dat u slechter gaat zien, en dit probleem zich niet meer gaat oplossen. Mensen die slechtzien hebben hulpmidddelen nodig om eenvoudig door het leven te gaan. Gelukkig zijn er tal van bedrijven die deze hulpmiddelen aanbieden. U kan bijvoorbeeld een groot deel gewoon online bestellen bij de Low Vision Shop. Deze website biedt hulpmiddelen voor slechtzienden aan.

Wat is er mogelijk bij Low Vision Shop?

Bij deze webwinkel kan u allerlei handige snufjes kopen die het leven met een verminderd of geen zicht een stuk gemakkelijker maken. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan een wekker waarop u duidelijk de tijd kan instellen en waar u ook met verslechterd zicht nog de tijd van kan aflezen. Behalve voor de aankoop van een wekker kan u hier voor nog veel meer terecht. Denk bijvoorbeeld aan leuke spellen om te spelen of hulpjes in de huishouding. Heeft u wel eens gehoord van een daisy speler? Misschien is dat iets voor u!

Koop een Daisy Speler bij de Low Vision Shop

De Daisy speler is er voor het lezen van cd’s maar ook voor bijvoorbeeld usb sticks. Zo kan u genieten van muziek of een luisterboek op een eenvoudige manier. Voor de aankoop van een daisy speler surft u naar de website.