mei 17

Nautico voor elke weer

Prachtige tours maken tijdens de vakantie op de boot? Houd je ook van zeilen? Een weekend doorbrengen op het water?  Zeilen is eigenlijk geen hobby maar een echte levenstijl. Je wil lekker buiten zijn, genieten van de omgeving en van comfort op de boot. Maar af en toe is het ook hard werken. En daarvoor heb je natuurlijk ook passende kleding nodig, dit kan je kopen bij City of Sails

Kleding voor op de boot maar ook voor het terras

Je moet wel een buitenmens zijn om van zeilen te houden. Kleding moet dan ook tegen diverse weersomstandigheden bestandig zijn. Het merk City of Sails weet dit maar al te best. Behalve bewegingsvrijheid en je goed voelen is het ook belangrijk dat de kleding goed oogt, en je er ook in netjes op een terrasje kan gaan zitten. Lijkt het je ook wat om dergelijke kleding te dragen?

Maak kennis met het assortiment van City of Sails

Online vindt je de uitgebreide collectie van deze zeilkleding. Deze  kleding is gericht op de echte professionails maar ook voor de hobby’ist. Het ademt de levensstijl van het zeilen. Ben je nieuwsgierig? Klik hier voor de link naar de website vol nautische zeilkleding.