mei 17

Protect PBM, de dokter voor uw dak

Heeft u  een eigen bedrijf? Houdt u ook het bedrijfspand qua onderhoud goed in de gaten? Een bedrijf dat deze check voor u kan uitvoeren is een professionele dakdekker. Geen idee waar u die kan vinden? Maak dan kennis met dit dakdekkersbedrijf. 

Een goed dak door een goede dakdekker

Heeft u schade aan het dak? Dan kan het een goed idee zijn om een dakdekker uit te nodigen en de schade te laten checken. Schade kan immers betekenen dat er veel warmte de woning verlaat via het dak, wat weer niet goed is voor de gasrekening. Daarnaast beschermt het dak de woning tegen lekkage. Ook dit veroorzaakt schade aan het pand, natuurlijk is dit ook voor uw bedrijfspand ongewenst. 

Laat het controleren door een professional

Protect PBM kan op korte termijn nog bij u op de stoep staan om te controleren of het dak in orde is. U krijgt een uitgebreid advies over het onderhoud van uw dak en ze gaan direct aan de slag met het uitvoeren van reparaties. Meer weten? Neem dan contact op met deze dakdekker in Deventer. U kan hier ook direct terecht voor het aanvragen van diverse valbeveiliging.