sep 19

Vaccinaties in Amsterdam, gewoon bij u thuis

Heeft u een mooie reis of vakantie geboekt? Dan zal u vast al bezig zijn het het voorbereiden. Als uw bestemming ergens in bijvoorbeeld Midden- of Zuid-Amerika of Zuid-Oost Azie ligt dan is er een kans dat u rekening moet houden met Malaria of bepaalde vaccinaties. Maak hiervoor een afspraak met Thuisvaccinatie. Zij zetten uw vaccinaties Eindhoven en omgeving!

Wat doet Thuisvaccinatie?

Het kan zijn dat er in een gebied bepaalde infectieziekten heersen of dat u kans loopt op Malaria. Afhankelijk van uw reisbestemming wordt er gekeken welke vaccinaties of malariapillen u nodig heeft. Om u hier precies over te adviseren zal Thuisvaccinatie op afspraak bij u thuis komen en eventueel de benodigde medicatie door een arts laten toedienen. Zo gaat u voorbereid op reis!

Ideaal om u thuis te laten vaccineren!

U hoeft de deur niet uit voor de vaccinaties, het kan in de avonduren of desnoods bezoekt een van de artsen u op het werk of op een andere plek waar het u goed uitkomt. Zo hoeft u weinig extra tijd in te plannen voor het regelen van de vaccinaties en kunt u toch onbezorgd aan een mooie reis gaan beginnen. En het wordt vaak ook nog vergoed door de verzekeraar!

Meer weten?

Bezoek de website van Thuisvaccinaties en neem contact met ze op. Behalve in Eindhoven zetten ze ook vaccinaties Amsterdam.