sep 19

Met een lach de praktijk verlaten

Een tandartspraktijk én centrum voor implantologie nabij Utrecht? Staalwijk tandarts is de tandarts die u zoekt. Staalwijk tandarts neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak wanneer u het aanmeldingsformulier hebt verzonden. Bij Staalwijk tandarts kunt u terecht voor implantaten, esthetiek, mondhygiëne, wortelkanaal behandelingen, parodontitis en hypnose. Niet alle tandartsen mogen hypnose gebruiken. Staalwijk tandarts wel! Hypnose is een toegevoegde waarvoor voor niet alleen de patiënt maar ook voor de tandarts. Door middel van hypnose voelt de patiënt zich meer op zijn gemak en staat meer open voor de tandbehandeling. Zo verloopt de behandeling niet alleen vlotter maar ook gemakkelijker. 

Gespecialiseerde tandarts

Parodontitis is een ontsteking in uw mond veroorzaakt door bacterien. Dit ontstaat door tandplak. De tandplak is gevestigd op de tanden en soms groeit de tandplak voort in de richting van het kaakbot en langs de wortel(s). Als de tandplak niet wordt verwijderd word dit uiteindelijk tandsteen. U kunt last hebben van parodontitis wanneer u bloedend en pijnlijk tandvlees hebt ook losse tanden en teruggetrokken tandvlees zijn symptomen van parodontitis. Wanneer u hier last van begint te krijgen neem dan zo snel mogelijk contact op met Staalwijk tandarts.

Inschrijven bij Staalwijk tandartsenpraktijk Utrecht? Ga dan naar de website. Ook voor contact en meer informatie kunt u hier terecht.