sep 23

CAO voor het onderwijs

Het onderwijs is misschien wel de mooiste branche om werkzaam te zijn. Je werkt tussen de mensen, bent bezig met kennisoverdacht op een vakgebied wat je ontzettend boeit. Maar eerlijk is eerlijk: werkzaam zijn in het onderwijs is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Gelukkig is er een organisatie die opkomt voor de mensen in het onderwijs namelijk UnieNFTO.

UnieNFTO komt op  voor mensen in het onderwijs

Bent u werkzaam in het onderwijs? Dit kan zijn het basisonderwijs maar ook op middelbaar, hogescholen of universiteiten. Dan kan het fijn zijn om een organisatie achter u te hebben staan die weet wat speelt en wat belangrijk voor u is. UnieNFTO komt op voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs en gaat voor een eerlijke cao.  Het doel van de organisatie is ook streven naar een eerlijke rechtspositie. De mensen van UnieNFTO zijn allen zelf ook werkzaam geweest in het onderwijs en weten dus waar ze over praten.

Wat kunnen ze voor u betekenen?

Als u ondersteuning nodig heeft bijvoorbeeld om uw rechterlijke positie te versterken, of bijvoorbeeld als u in een geschil met uw werkgever verkeerd, dan kan UnieNFTO u van dienst zijn. Ook op het gebied van CAO Onderwijs.