sep 26

Cadeautje voor uw vrienden? Bestel bij Nine2Fivesilver

Binnenkort een jarige vriendin? Oriënteren op de kerstcadeau’s? Of is er een jubileum in aantocht? Overweeg dan om iets bijzonders te geven, een mooi zilveren sieraad bijvoorbeeld Nine2fivesilver is een sieradenmerk volgens de laatste trends, maar wel met een eigentijdse look. Een cadeau waar u haar gelukkig mee maakt!

Wie is Frederic Bonnet?

Hij is het brein achter Nine2fivesilver. Hij is een bekende zilversmit die met veel passie en vakmanschap sieraden ontwerpt. Hij heeft eerder onder andere gewerkt voor Buddha 2 Buddha en voor het merk Blessed Jewels. Zijn sieraden hebben iets stoers maar zijn toch stijlvol, en zijn mogelijk om iedere dag te dragen.

Wat biedt Nine2fivesilver

Zij hebben een uitgebreide collectie op het gebied van sieraden. Zowel voor dames als voor heren zijn er sieraden te kopen. De sieraden zijn in verschillende materialen te verkrijgen waaronder zilver in leren armbanden. Hierdoor is er voor iedere smaak wel iets.

De sieraden kunt u gemakkelijk online bestellen via de webshop. Hierop staan uitgebreide en duidelijke foto’s zodat u weet wat u bestelt. Betalen kan gemakkelijk via Paypal of iDeal, en u heeft de sieraden binnen een aantal werkdagen in huis. Bent u benieuwd? Bezoek de website en bestel uw zilveren armband dames.