sep 30

All you can eat restaurant op een prachtlocatie

Vind u het weer tijd om een avond lekker uit eten te gaan met bijvoorbeeld uw familie of uw vriend(en)? Neem dan eens een kijkje bij Proeverij de Koekfabriek. Lekker uit eten in Zaandam? Dan is dit the place to be. Proeverij de Koekfabriek is een all you can eat restaurant waar je voor een paar tientjes per persoon de hele avond kunt tafelen met gerechten na keuze. De gerechten zijn uit een divers uithoek. Spaans, Italiaans, Mexicaans en Frans zijn voorbeelden hier van.

Een culinair avondje genieten

Voor een klein bedrag kunt u de hele avond genieten van een culinair hoogstandje. Met keuze uit 25 gerechten uit diverse keukens van over de hele wereld. Elk seizoen zijn er andere gerechten beschikbaar bij Proeverij de Koekfabriek. Een paar gerechten blijven ieder seizoen op de kaart, dit zijn onder andere spareribs en carpaccio. Het restaurant is gevestigd in de oude Verkadefabriek in Zaandam waar je wanneer je op het terras zit een prachtig uitzicht hebt over de Zaan. Ook is er iedere laatste zondag van de maand live muziek aanwezig. Maar ook zonder de live muziek ligt de sfeer hoog.

Een plaatsje reserveren

Bent u overtuigd van de vele (culinaire) voordelen waar u van profiteert bij Proeverij de Koekfabriek, all you can eat Zaandam? U kunt via de website een plaatsje reserveren, ook kunt u door middel van telefonisch contact reserveren.