okt 03

Snel voor de herfst: isolatieglas bestellen

De koude wintermaanden komen eraan! En hoewel een groot deel van Nederland tegen de lage temperaturen, gure winden en donkere dagen opziet zijn er ook een hoop voordelen. Denk aan de mooie herfstbladeren, gezelligheid in huis, de feestdagen en voor de dames: de nieuwe kleding collecties! In het najaar zit je vaker binnen, en daarom is het belangrijk om de temperatuur binnen aangenaam te houden. Tijd voor isolatieglas!

Wat doet isolatieglas?

Natuurlijk zijn uw muren geïsoleerd tegen de koud, maar om echt zo efficiënt en geïsoleerd mogelijk te wonen is het ook belangrijk om de ramen te voorzien van isolatieglas. Dat doet u door dit glas te bestellen en te plaatsen in plaats van het enkel glas. Isolatieglas zorgt ervoor dat de koud binnen blijft en de warmte buiten, en in de zomermaanden werkt dit net andersom. Maar ook zorgt het ervoor dat het lawaai buiten de deur blijft.

Hoe werkt isolatieglas?

Eigenlijk zijn  dit twee lagen van glas waarbij de middelste ruimte is gevuld met lucht. Behalve lucht zijn er ook andere stoffen mogelijk om dit mee te vullen. Doordat het glas uit twee lagen bestaat heeft het een isolerende werking. U laat het glas  thuis bezorgen en kan u het gemakkelijk zelf plaatsen. Glas bestellen doet u gewoon online!