sep 13

Ruit reparatie nodig in Zuid-Holland?

Iedereen kent de bekende televisiereclame’s wel waarin wordt gewaarschuwd voor een sterretje in de voorruit. Dit is niet alleen maar reclame voor de betreffende bedrijven. Als bezitter van een auto is het écht belangrijk om hier rekening mee te houden. Want als een sterretje eenmaal een grote barst is, dan is er geen weg meer terug en is de auto niet geschikt om mee de weg op te gaan. Tip is dus:  zorg voor een ruit reparatie!

Vergelijk het sterretje met een euromunt

Dat barstje in jouw ruit kan vaak gewoon plaatselijk gerepareerd worden, vaak als het barstje kleiner is dan een twee euromuntstuk dan hoef je niet een geheel nieuwe ruit. Maar is het barstje wel groter dan zo’n muntstuk? Dan is het veiliger om de gehele ruit te vervangen. Een sterke ruit is belangrijk want bij de gemiddelde auto draagt dit 30% bij aan de structurele sterkte.

Geen gedoe met de verzekering?
Heb je er een hekel aan om de kosten van de vervanging te regelen met de verzekering? Als je de auto bij quickfixreparatie laat repareren dan zorgen zijn dat het met de verzekering wordt geregeld. Als je alleen WA verzekerd bent dan zorgen zijn voor een scherpe prijs. Bezoek de website en regel je ruitreparatie!