dec 12

Strak in een nieuwjaarsjurkje? Tijd om te trainen!

Terwijl we tijdens de feestdagen de kilo’s eraan eten en genieten van een hoop gezelligheid met wijn, bier, veel eten e snacks willen we natuurlijk wel in een mooi jurkje het nieuwe jaar tegemoet. En dan het liefst zonder lovehandels, buikvet of andere kwabjes die in de weg zitten. Lang piekeren heeft hierover geen zin, wachten tot de overtollige kilo’s vanzelf verdwijnen ook niet. Stappen ondernemen en naar de sportschool gaan! Maak die goede voornemens en neem die stap, meld je aan bij FitnessbijHoen.┬á

Fitnessen bij een goede sportschool

Fitness is het natuurlijk het meest effectief als je hierbij goed begeleid wordt. Door een eigen trainer die weet waar je staat, wat je doelen zijn en hoe je deze kan bereiken wordt je meer gemotiveerd. Bij FitnessbijHoen werken diverse trainers die een mooi plan voor je kunnen opstellen waardoor je op een gezonde manier afvalt en je lichaamt traint.

Een gezond 2015 in het vooruitzicht

Sporten is natuurlijk niet iets wat je drie keer doet om weer op streefgewicht te komen. Het vormt onderdeel van een gezondere en fittere levenstijl. Maak je klaar om ook te beginnen en meld je aan bij FitnessbijHoen. Deze sportschool begeleidt je met veel passie en plezier. Voor meer informatie bezoekt u de website en klikt u hier.