dec 10

Mediation in theorie door Vine Coaching

Op de werkvloer is het erg handig dat u weet hoe u moet handelen in een conflict met uw baas of een collega. Het is de bedoeling dat u uw mening geeft en dat u naar de mening van de tegenpartij luistert en dat er vervolgens een oplossing wordt gevonden die het welzijn van beide partijen bevorderd. Om ervoor te zorgen dat u en uw collega’s zo handelen komt er veel mediation voor in de praktijk. Het is echter zo dat het ook handig kan zijn om mediation in theorie te leren om het ook in het dagelijks leven toe te passen. Dit kan bij Vine Coaching.

Mediation in theorie

Vine Coaching deed al jaren aan mediation in de praktijk, maar wilde dit uitbreiden door er ook een opleiding van te maken. Deze opleiding is geschikt voor mensen van elk opleidingsniveau en van elke achtergrond. De opleiding is een jaartraining. In dit jaar komt u 3 maal 4 dagen te trainen. Tussentijds zult u in contact blijven met de medecursisten, onder andere om samen te kunnen oefenen. U zult leren om helder te zijn, aanwezig te blijven en empathisch te reageren in conflicten.

Contact opnemen

Als u vragen wilt stellen of direct wilt inschrijven, ga dan naar de website van Vine Coaching voor de verschillende contact gegevens. U vindt tevens op de website alle informatie over de opleidingen die Vine Coaching aanbiedt.