dec 09

Wat doet een freelance vertaler?

Wellicht heeft u deze situatie al wel eens meegemaakt. U hebt een folder, een website en/of een brochure in het Nederlands, maar u wilt deze ook vertaald hebben naar het Engels. Zelf ziet u het niet zitten om dit te doen. U wilt professioneel overkomen als bedrijf en daarom zijn spellingfouten niet gewenst. Wat doet u dan? Een freelance vertaler inhuren! Op deze manier laat u eenvoudig uw teksten door een ander vertalen. Maar bij wie moet u dit doen? Wat dacht u van een vertaalbureau? Tongo Vertaalbureau is een voorbeeld van een betrouwbaar en snel vertaalbureau.

Tongo Vertaalbureau voor al uw teksten

Het maakt niet uit waar u woont, wat voor een taal u wilt vertalen of om wat voor een soort tekst het gaat: Tongo Vertaalbureau is u graag van dienst. Met de snelle service en scherpe tarieven zijn zij hét adres om uw teksten te laten vertalen. Er is altijd persoonlijk contact tussen u en Tongo; dus geen vage communicatielijnen. U weet waar u aan toe bent.

Vertaalbureau in Utrecht?

Woont u in Utrecht? Ook dan kunt u terecht bij Tongo. Een vertaalbureau Utrecht is wellicht niet altijd gemakkelijk te vinden. Tongo is werkzaam door heel Nederland. Op de website van Tongo staat meer informatie over de vertaalopties.