dec 12

Scheidingswand voor eenvoudig scheiden van toiletten

Vaak in openbare gelegenheden zoals zwembaden en sauna’s zie je bij de toiletten geen muren maar scheidingswanden. Dit is een eenvoudige manier om de diverse toiletten van elkaar te scheiden en de bezoekers privacy te geven. Maar tegelijkertijd is het ook een goedkopere oplossing dan het bouwen van aparte toiletten. Logisch dus dat veel bedrijven en organisaties voor deze oplossing kiezen. De scheidingswanden zijn ook eenvoudig online te bestellen bij gespecialiseerde webshops, een van deze webshops is Lockers and More.

Wat doet Lockers and  More?

Bij dit bedrijf kunt u diverse meubelen en onderdelen bestellen voor in uw bedrijfspand. Hierbij kunt u behalve aan scheidingswanden ook denken aan bijvoorbeeld kluisjes of aan balies. Deze zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar en passend bij de stijl van uw organisatie. Twijfelt u? Neem dan contact op met de medewerkers van Lockers and More. Zij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en combinaties. Een advies van een expert dus!

Bezoek de website van Lockers and More

Op de website kunt u het gehele assortment bekijken van Lockers and More. Laat u inspireren en wees op de hoogte van de mogelijkheden. Wie weet heeft u straks ook een mooie nieuwe balie, scheidingswand of kluisjes. Voor een bezoekje aan de website klikt u op deze link.