mei 01

De mooiste rozen vind je hier!

Ben je op zoek naar een prachtig boeket rozen? Als je rozen wilt bestellen dan ben je bij BoeketCadeau.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruim aanbod met rozen. Dus of je nou op zoek bent naar traditionele rode rozen of roze en gele rozen: hier kan het allemaal. Daarnaast ben je zelf vrij om te kiezen in welke grootte je de rozen het liefst ziet.

Maximaal plezier van rozen
Als je rozen laat bezorgen dan wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Natuurlijk ligt dit deels aan de kwaliteit van de bloemen, maar het is ook van belang dat je de rozen op een juiste manier verzorgt. Zo is het belangrijk dat je na ontvangst de rozen schuin afsnijdt in een schone vaas met een ruime hoeveelheid water. Bij een boeket rozen ontvang je altijd een zakje snijbloemenvoedsel. Daarnaast is het belangrijk dat je een vaas met rozen dagelijks bijvult met water en de rozen niet op de tocht zet of in de zon.

Rozen en een kaartje
Wil je de ontvanger nog meer verrassen? Kies dan voor rozen en een kaartje. Dit kan aan het einde van de bestelling bij  BoeketCadeau.nl. Dit wordt vast gewaardeerd door de ontvanger.