mrt 09

Vakantie vieren op een bungalowpark in Limburg?

Wil je graag een keer vakantie vieren op een bungalowpark in Limburg? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij de Leistert. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als je zelf geen caravan of tent heeft dan kun je hier terecht.

Faciliteiten op het bungalowpark
Op dit bungalowpark hoef je je nooit te vervelen. Duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan: bij bungalowpark de Leistert kan het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wil je tot rust komen? Dat kan ook. In de buurt zitten diverse natuurparken waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

Meer weten over dit bungalowpark in Limburg?
Wilt u meer weten over dit bungalowpark in Limburg? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van recreatiepark de Leistert. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het recreatiepark en je wordt verder geholpen.