mei 02

Camping de Leistert: de perfecte vakantiebestemming

Weet je al waar je dit jaar vakantie wilt vieren? Dan raden we je aan eens een kijkje te nemen bij camping de Leistert. Dit vakantieadres ligt in Limburg en er valt hier genoeg te beleven. Benieuwd waarom we nou juist deze camping aanbevelen? In deze blog vertellen we je precies waarom je dit vakantiepark in Limburg moet boeken.

Activiteiten
Het grote voordeel van camping de Leistert is dat hier genoeg te beleven valt. Zo kun je hier een potje bowlen, baantjes zwemmen in het subtropisch zwembad of vissen in de visvijver. Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven, want het animatieteam organiseert regelmatig leuke activiteiten die kinderen absoluut niet willen missen. In de buurt is ook genoeg te doen. Bezoek de mooiste natuurparken of naar nabij gelegen steden om te shoppen of een terrasje te pakken.

Meer weten over camping de Leistert?
Heb je nog vragen over dit vakantiepark in Limburg? Bezoek dan de website en neem contact op met één van de medewerkers van het park. Ook als je nog vragen hebt dan raden we u aan om contact op te nemen met camping de Leistert. Dit kan via de mail, maar ook via de telefoon.