mei 08

Meer magazijnruimte

Ben je magazijnmanager en altijd druk bezig alle producten overzichtelijk te plaatsen? Dat is een lastig karwei aangezien je voortdurend te maken hebt met inkomende bestellingen en retourzendingen. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat de voorraad op peil blijft en dat het voor alle medewerkers duidelijk is waar zij alles kunnen vinden. Nolte opslagsystemen kan jou hierbij helpen. Zij faciliteren in bijvoorbeeld entresolvloeren. Wat dat zijn? Lees gauw verder voor meer informatie.

Entresolvloeren

Met een entresolvloer creĆ«er je extra ruimte in je magazijn. Niet elke ruimte is groot genoeg om alle producten te kunnen neerstallen en daarom moet je soms slim omgaan met de ruimte die je hebt. Een entresolvloer is een tussenvloer waarmee je twee keer zo veel ruimte maakt zonder dat het onoverzichtelijk word. Twijfel je over je genoeg budget beschikbaar hebt om zo’n entresolvloer te bekostigen? Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo faciliteert Nolte opslagsystemen in gebruikte- en nieuwe entresolvloeren. Er is dus keuze genoeg.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over een entresolvloer of gelijk een offerte aanvragen? Surf dan gauw naar de website en hier vindt je alle gegevens die je nodig hebt.