mei 04

Vliegengordijn bestellen

Vindt u het ook zo vervelend dat als uw achterdeur openstaat u altijd last heeft van vliegen? Horrenbouw snapt dat als geen ander en biedt daarom de beste vliegengordijnen aan. Wat een goed vliegengordijn precies is? Eentje die de deur goed afsluit, maar wel het lekkere weer toelaat en eentje die niet snel kapot gaat. Daarnaast hoeft een vliegengordijn niet eens per se lelijk te zijn. Bekijk het aanbod van Horrenbouw maar is en u zult versteld staan.

Horrenbouw

Bij Horrenbouw kunt u terecht voor de meest diverse vlieggordijnen. Houd u van kleur of juist niet en wilt u opvallend of juist zo neutraal mogelijk. Bij Horrenbouw is het allemaal mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een doe het zelf pakket, maar ook voor een kant en klare variant. Zo is er voor ieder wat wils. Heeft u wel is gehoord van magneetgordijnen? Ook voor deze speciale variant kunt u terecht bij Horrenbouw.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar een van de vliegengordijnen uit het assortiment van Horrenbouw? Als u vandaag nog besteld dan wordt deze zo snel mogelijk geleverd. Het enige wat je nog moet doen is een aantal gegevens achterlaten en betalen.