jun 06

Kraamcadeau voor de kleine

Heeft iemand uit je vriendengroep een baby gekregen? Dan ga je natuurlijk op kraambezoek. Misschien heb je de komende week nog geen tijd, in verband met werk of iets anders. Dan is het natuurlijk leuk om alvast een kraamcadeautje op te sturen. Misschien ben je wel in de gelegenheid om op visite te gaan, maar heb je geen tijd om een kraamcadeautje te kopen. Dan ben je bij Boeket Cadeau aan het juiste adres. Hier vind je online een zeer groot assortiment aan prachtige bloemen en cadeaus. 

Kraamcadeau

Boeket Cadeau heet een ruim assortiment aan kraamcadeaus, voor zowel een jongen als meisje. Zo kunt u kiezen voor een geboortepakket, wat bestaat uit een bos bloemen, een ballon en een knuffel. Maar ook een geboorteboeket met een tutteldoekje behoort tot de mogelijkheden van Boeket Cadeau. Op de website vind je het gehele assortiment aan kraamcadeaus.

Bestellen

Lijkt het je wat? Ga dan snel naar de website van Boeket Cadeau en bestel! Wil je liever een bosje bloemen bestellen? Dat kan ook! Plaats je bestelling voor 23:59 uur dan wordt deze de volgende dag nog op het door jou aangegeven adres afgeleverd. Bestel je voor 12:00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog geleverd!