jun 09

De sauna acties van Thermen Holiday

Moet u binnenkort een leuk cadeau vinden voor iemand? Bijvoorbeeld voor een vriend of vriendin haar verjaardag, voor een jubilieum, voor Moederdag of Vaderdag of voor een leuk dagje weg met uw geliefde? Maak dan gebruik van de sauna acties van Thermen Holiday zodat jij en de andere gelukkige een dagje kunnen komen ontspannen.

Waarom Thermen Holiday?

Thermen Holiday is een van de populairste wellness centers van Nederland. Dit is niet zo gek. Er is namelijk heel veel keuze en daarom is er voor iedereen wel iets te vinden wat de dag helemaal top zal maken. Kies voor de sauna die bij u past, voor de behandelingen die bij u past en de baden die u prettig vindt. Bovendien is er genoeg te eten en te drinken en wordt u altijd persoonlijk en professioneel geholpen door het personeel wat er rondloopt. U zult echt verwend en ontspannen worden tijdens deze dag en dat is waar het allemaal om draait.

Kom langs

Ontdek op de website wat voor acties er zijn, waarom dit zo’n te gek Vaderdag cadeau is en natuurlijk meer over de openingstijden en de adresgegevens. Wanneer er vragen zijn mogen deze altijd gesteld worden. U vindt op de website hoe u contact op neemt.