jan 02

Luxe kamperen op een camping met privé sanitair

De zomervakantie is er voor je er erg in hebt. Wel zo fijn als je dan je vakantieverblijf hebt vastgelegd. De kinderen kunnen vast helemaal wegdromen bij de vakantiebestemming en jij weet precies waar je aan toe bent. Reden genoeg om nu vast inspiratie op te doen dus. Wij helpen een handje. Want, willen jouw kinderen graag kamperen maar zie jij jezelf nog niet zo gauw met een toiletrol onder de arm over de camping flaneren? Dan hebben wij de uitkomst. Camping De Leistert is namelijk een camping met privé sanitair. Hier is je sanitair privé en wordt het alleen gebruikt door jullie gezinsleden. Wel zo’n fijn gevoel en lekker hygiënisch. Ook voor gezinnen waarvan kinderen nog moeten worden verschoond is dit een ideale oplossing. Je hebt het sanitair voor jullie zelf. De sanitaire voorzieningen zijn een douche, toilet en wastafel. Ook is er een eigen vaatwasser en een heerlijk verwarmde unit. De campingkavels met sanitaire voorzieningen zijn extra groot, namelijk minimaal 130 vierkante meter. Op die manier heb je ook op gebied van de campingplaats een stukje meer privacy. Het is wel logisch dat de ANWB camping De Leistert beoordeelde met 5 sterren en de titel ‘Best Camping’.

Kamperen met extra’s
Ook voor wie net dat beetje extra luxe wil, zit bij De Leistert aan het juiste adres. Bij aankomst staat jouw volledig ingerichte kampeerplaats al klaar. Geniet van het ultieme campinggevoel in je tent, caravan of camper en maak gebruik van je eigen privé sanitair unit met vaatwasser. Zo is kamperen met de badkamer naast de deur, met verwarming het hele seizoen comfortabel.

Aanvullende informatie of vragen?
Nieuwsgierig geworden naar de luxe campingplaatsen op De Leister? Wanneer je na het zien van de foto’s en de virtuele rondleiding nog vragen hebt over mogelijkheden of beschikbaarheid, neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder en vertellen precies wat de mogelijkheden voor jou en jouw gezin zijn. Boek nu en kijk alvast uit naar jullie luxe kampeerverblijf op deze camping met privé sanitair.