jan 02

Een goede camping heeft een binnenzwembad

Accommodatie? Check! Eetgelegenheden? Check! Binnenzwembad? Dubbelcheck! Het is vaak een van de eerste dingen waar kinderen naar vragen bij het boeken van een camping. Heeft de camping een zwembad? Niet zo vreemd, want wat is er nou lekkerder dan een frisse duik in het zwembad, en dat iedere vakantiedag? Zelfs wanneer het slecht weer is! Bij Camping TerSpegelt in Brabant is er niet zomaar een binnenzwembad, er is hier een compleet overdekt water- en speelparadijs. Kinderen kunnen dus hun hart ophalen en de zich de hele dag in het water vermaken. Ook buiten is dat mogelijk, want TerSpegelt heeft naast het binnenzwembad nog drie recreatieplassen. Kies alleen nog even de accommodatie die bij jullie past en jullie zijn klaar voor een onvergetelijke vakantie!

Van waterrat tot creatieveling
Een echte waterrad springt in het binnenzwembad. Maar ook als je niet zo houdt van zwemmen, zijn er mogelijkheden genoeg op camping TerSpegelt. Zo kunnen jullie lekker gaan sporten of spelen op het speelveld. Door De Blob laat je je zo het water in blobben. Ga stoer bandraften of lekker zwieren op de tokkelbaan. Voor de echte klimmers is er een heuse klimwand. Bij slechter weer of wanneer je toe bent aan een momentje rust, kun je lekker knutselen op de knutselzolder. Techneuten verzamelen zich op de werkplaats. In de avond gaan we lekker los in het Après ski café. Natuurlijk kun je ook een potje darten in La Cantina. De Hangout is open voor de tieners, hier kunnen ze naar hartenlust chillen. Zo heeft ieder gezinslid de vakantie van zijn of haar leven! Een heerlijk vooruitzicht.

Vragen of aanvullende informatie
Wist u dat deze camping het niet bij een website houdt? Ze hebben zelfs een eigen magazine! Op die manier kunt u heerlijk ouderwets bladeren om alle ins en outs van deze camping te ontdekken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u nog vragen heeft naar aanleiding van dit magazine of de website. Daarom staan de receptiemedewerkers voor u klaar met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Zij verwelkomen u graag bij uw volgende vakantie!