nov 30

Op vakantie naar Brabant!

Bourgondische leefstijl, gezelligheid en gemoedelijkheid. Dat is waar je aan denkt wanneer je aan Brabant denkt. De leukste manier om dat te ontdekken is wel door op vakantie te gaan naar Brabant. Op een camping in Brabant bijvoorbeeld. Camping TerSpegelt is bijvoorbeeld uitgeroepen tot ‘Holland Topcamping’. Deze camping is dan ook een pareltje onder de vakantieparken in Brabant. Voor het hele gezin is er hier wel iets te doen. Kinderen hebben aan een weekje misschien net genoeg om alle activiteiten en sporten te ontdekken. Speelparadijs SterrenStrand bijvoorbeeld. Een heerlijke plek met zand, water en alle ruimte om te spelen. Onder uw toezicht natuurlijk, want zelf kunt u heerlijk op het strand in de zon zitten. Tieners gaan liever chillen. Dat kan in de Hangout van de camping. Op de werkplaats kun je je creatieve geest helemaal de vrije loop laten. Heerlijk toch? En wat is er leuker dan je eigen accommodatie kiezen. Op TerSpegelt is de keuze aan campingplaatsen en soorten onderdak namelijk groot. Neem vooral even een kijkje op de website.

Lekker Makkelijk of Lekker Snacken?
Gezellig eten is vaak een van de belangrijkere onderdelen van een geslaagde vakantie. In Brabant weten ze dat als geen ander. Natuurlijk prop je je hele auto niet vol met boodschappen. Die doe je gewoon op de supermarkt van de camping zelf. Alle boodschappen zijn hier gewoon op de hoek te verkrijgen. Of laat gewoon iemand anders voor je koken. Er zijn hier namelijk voldoende horecagelegenheden om iedere dag iets anders te eten. Iets luxer bij restaurant De Keizer of lekker snacken bij LekkerMakkelijk of LekkerSnacken. Zo is het voor iedereen feest. Zelfs de was hoef je niet te doen, die breng je gewoon lekker naar de wasserette.

Neem gerust een kijkje
Niemand boekt zomaar een vakantie. Zeker niet wanneer het de enige gezinsvakantie van het jaar is. Daarom moet u een zo volledig mogelijk beeld krijgen van camping TerSpegelt. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Deze camping pakt uit met een eigen magazine, heerlijk bladerend plaatjes kijken dus! Veel plezier alvast!