jan 30

Kamperen in stijl

Op vakantie wil je ontspannen. Geen gedoe met het opzetten van een tent, heen en weer met haringen en het uitzoeken van een kampeerplek. Het fijnste is als je tent al klaarstaat als je aankomt. Het enige dat je hoeft te doen is je koffer uitpakken en genieten. Dat is nog eens vakantie! Deze glamourous manier van kamperen heet ook wel de glamping. Kamperen met een vrij gevoel en zonder alle beperkingen. Je beschikt namelijk gewoon over een goed bed, eigen sanitair en ruimte om je accommodatie. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen, terwijl jij van een drankje geniet op je eigen terras. Ga voor die geweldige lodges voor 4 tot 6 personen. Hier is centrale verwarming en een overdekt terras met tuinmeubilair aanwezig. Ook wanneer je liever op een andere manier overnacht, kunnen wij recreatiepark De Leistert aanraden. Dit is namelijk een 5 sterren camping. Het park behoort dan ook tot de top van Nederland én Europa. Hier is het voor iedere soort vakantievierder genieten.

Volledig vakantiegevoel
Dagje Designeroutlet Roermond? Museum meepakken? Of liever een heerlijke fietstocht door het Limburgse land maken? In de omgeving van De Leistert kun je alle kanten op. Kinderen vermaken zich bijvoorbeeld in het subtropisch zwembad of de roeivijver. Er zijn fietsen te huur, net als skelters. Ook kunt u met het hele gezin een golfballetje gaan slaan. Met een heerlijke luxe bed in de tent op de 5 sterren camping, is het hele gezin de volgende dag weer uitgeslapen en klaar voor nieuwe activiteiten op dit recreatiepark. Gasten houden het vaak niet bij één bezoek en keren het jaar erop gezellig terug omdat het zo goed beviel op De Leistert. Dat zegt misschien wel genoeg.

Kijk vast even rond
De Leistert is dus de beste camping volgens meerdere experts. Bezoekers komen terug omdat ze zo’n fijne vakantie hebben gehad. We kunnen het allemaal wel vertellen, maar natuurlijk wil je dat eerst zelf zien. Daarom is het vast online een kijkje te nemen, met de virtuele tour. Boek daarna gemakkelijk online. Neem voor vragen gerust contact op met de receptiemedewerkers.