mrt 04

5 sterrencamping voor iedere portemonnee

Nog nooit op een glamping gekampeerd? Dat wordt dan hoog tijd! Het is namelijk de manier om luxe en het ouderwetse kampeergevoel te combineren. Zo is de vakantie voor iedereen de beste belevenis van het jaar! Een geslaagde vakantie is voor iedereen namelijk anders. Zo heeft de ene behoefte aan rust en zit het liefst de hele dag aan het strand. De ander is liefst actief bezig en probeert gedurende de vakantie de meest uiteenlopende sporten uit. Weer andere gaan er liever op uit om de omgeving te verkennen. Wat is er mooier als al die vakantiewensen samenkomen op één plaats? Een 5 sterren camping geeft namelijk de mogelijkheid om te kamperen in luxe. De ingerichte tent staat op je te wachten, terwijl de actievelingen op het park zelf al direct het sport- of speelveld kunnen betreden. Of ze nemen natuurlijk een duik in het grote zwembad. Het voordeel van een 5 sterrencamping is dat het sanitair en de faciliteiten gegarandeerd van topkwaliteit zijn. Het zijn vaak de hete hangijzers waar een vakantie op beoordeeld wordt.

Relaxed of avontuurlijk?
We zeiden het al. De basis voor een geslaagde vakantie ligt er wanneer je kiest voor een verblijf op de glamping. Je hoeft alleen je koffer uit te pakken en je zonnebril op te zetten. Nu is het zaak om je eigen vakantie vorm te geven. Wat gaan jullie doen? Zwemmen, fietscrossen of een balspel? Misschien willen jullie graag de omgeving verkennen. Misschien combineren jullie het allemaal en doen jullie iedere dag iets anders. Waar je zeker van kunt zijn, is dat je na een heerlijke vakantiedag luxe thuiskomt in jullie tent, lodge of misschien wel een villa of bungalow. Dat ligt maar aan jullie wensen. Heerlijk uitslapen dus!

Laat je inspireren
Eerst een zien en dan pas boeken? Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom is het vast online een kijkje te nemen, met de virtuele tour. Waar? Bij 5 sterren camping De Leistert. Boek daarna gemakkelijk online. Neem voor vragen gerust contact op met de receptiemedewerkers, zij staan je graag te woord.