okt 08

Luxe hoor zo’n camping met privé sanitair!

Bij kamperen denken veel mensen niet aan luxe. Sterker nog: voor veel mensen is het een verschrikking. U ziet uzelf al over de camping lopen met een toiletrol onder de armen, douchen in een gezamenlijke ruimte en warm water dat op is. Gelukkig kan het ook anders! Denk bijvoorbeeld aan een vakantie op Recreatiepark de Leistert. Dit is een camping met privé sanitair. Wat een luxe! U heeft hier het ultieme kampeergevoel gecombineerd met de comfort van thuis. U heeft op deze camping uw eigen unit. Deze units zijn voorzien van een eigen douche, een toilet, een wastafel en een vaatwasser. Wilt u meer informatie? Lees dan snel even verder .. 

Wat een luxe!

U heeft op de camping ruim 130m2 volledig tot uw eigen beschikking. De plaatsen zijn voorzien van een CAI-aansluiting. Ook zijn de plaatsen voorzien van water aan- en afvoer en 16 ampère electra. Ook hoeft u niet meer af te wassen bij de gezamenlijke afwasplaats. U heeft hier namelijk uw eigen vaatwasser. Nooit meer slepen met teiltjes, vieze vaat en handdoeken dus!

Reserveer uw luxe plekje

Voor een reservering op de camping kunt u terecht op de website van Recreatiepark de Leistert. Wij wensen u een hele fijne vakantie op dit park!