sep 30

Leasen van een scooter

Wilt u graag een scooter, alleen wilt u niet in een keer het volledige bedrag voor de scooter betalen? Kijk dan eens bij Voordeelscooters. Zij bieden u namelijk een leaseoptie aan voor het leasen van een scooter. Hiermee kunt u uw nieuwe scooter maandelijks in termijnen betalen! Echter wordt u wel direct eigenaar van de scooter. U heeft verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u leasen voor 36, 48, 60 of 72 maanden. Wilt u de scooter binnen 10 maanden afbetalen? Dat kan ook gewoon! U kunt namelijk ten alle tijden boetevrij aflossen. 

Wat zijn de voordelen?

Gespreid betalen heeft zo haar voordelen. Voordeelscooters zet de voordelen graag voor u op een rijtje.Allereerst kunt u zelf de hoogte van het maandbedrag bepalen. Ook kunt u bepalen in hoeveel maanden u wilt afbetalen. U kunt kosteloos extra flossen en u heeft alleen rente op het openstaande saldo. Elke maand ontvangt u een handig rekenoverzicht. Tot slot kunt u gemakkelijk online aanvragen!

 

Meer lezen op de website

Wilt u graag meer lezen over het leasen van een scooter? Ga dan naar de website van Voordeelscooters. Heeft u nog een vraag over het leasen? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen!