okt 12

Youngtimer verzekering voor uw mooie auto

Bent u op zoek naar een aanbieder van een passende youngtimer verzekering? Dan verwijzen wij u graag door naar Elaska! Dit is een specialist in oldtimers en ook in youngtimers. Hier kunt u direct een premie vergelijken en ook afsluiten! Ook kan Elaska voor u op een eenvoudige manier een overstap regelen. Alles onder één dak dus, wel zo prettig! 

Wanneer is de auto een youngtimer?

Is uw auto tussen de 15 jaar en de 25 jaar oud? In bepaalde gevallen kan de auto dan bestempeld worden als een youngtimer. Is de auto ouder dan 25 jaar? Dan noem je deze auto geen youngtimer maar een oldtimer. Wanneer is een youngtimer interessant? Voornamelijk wanneer de youngtimer een lage kilometerstand heeft en daarnaast ook nog eens in een bovengemiddelde staat verkeerd.

Wij verwijzen u graag door naar de website

Bij Elaska geniet u van vele voordelen. Zo hebben we net al aangegeven dat dit een specialist is in youngtimers en oldtimers: ze weten dus waar ze het over hebben. Maar daarnaast geniet u hier van veel meer voordelen. Om daar inzicht in te krijgen verwijzen wij u graag door naar de website van Elaska. Hier kunt u ook meer lezen over de passende youngtimer verzekering.