nov 24

Letters drukken

Op zoek naar een bedrijf die voor u uw gevel, reclamebord of iets anders kan bedrukken? Zoek dan niet verder, want bij Bosman letters & reklame bent u aan het juiste adres. Bosman letters & reklame is specialist op het gebied van de bedrukking van letters op verschillende soorten materialen. Benieuwd naar meer informatie? Klik dan hier

Gevelletters

Uw gevel kan het visitekaartje zijn van uw organisatie, open huis of iets anders. Het is dus zonde om deze gevel (die in eerste instantie nutteloos leek) niet te gebruiken. Het is een perfecte manier om mensen te laten weten waar je zit of nieuwsgierig te maken naar bijvoorbeeld je winkel. De reclame die Bosman voor u kan regelen is verkrijgbaar in verschillende materialen. Ook zijn de gevelletters verkrijgbaar in verschillende kleuren. Natuurlijk zijn er veel meer bijzondere mogelijkheden voor gevelletters dan de keuze tussen materiaal en kleur. Door middel van acrylaatletters met een dikte van 8, 19 of 30 millimeter kun je met afstandsknoppen een bepaalde afstand creëren waardoor er reliëf ontstaat.

 

Informatie

Voor meer informatie of andere vragen kunt u altijd terecht bij Bosman letters & reklame. Dit kunnen vragen zijn over de belettering van uw gevel, reclameletters op zich of misschien zelfs de belettering van auto’s. U kunt het zo gek niet verzinnen!

.