nov 22

Gedichten schrijven

Moet je een gedicht schrijven, maar weet je niet waar te beginnen? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt het zo gek niet verzinnen of gedichten.net heeft er een oplossing voor! Denk hierbij niet alleen aan de standaard Sinterklaas- of Kerstgedichtjes; er is namelijk veel meer keus.

Mogelijkheden

Gedichten.net is de grootste gedichtensite van de Benelux. Naast het opzoeken van gedichten ter inspiratie om je eigen gedicht te schrijven of wellicht volledig te kopiƫren, zijn er ook andere mogelijkheden: je kunt je zelfgemaakte gedichten toevoegen aan de website, andere gedichten beoordelen en reageren. Ook niet geheel onbelangrijk: je kunt meedoen met wedstrijden. Wees dus creatief en schrijf je eigen gedicht in je eigen woorden (met een beetje behulp van de gedichten die op gedichten.net te vinden zijn natuurlijk).

 

 

Thema’s

Gedichten.net is opgedeeld in verschillende thema’s. Zo vindt je onder elk thema bijpassende gedichten. Gedichten.net heeft onder andere de volgende thema’s: dierengedichten, moederdaggedichten, seizoensgedichten, sinterklaasgedichten, verdrietgedichten etc. Op dit moment is het zelfs mogelijk om mee te doen aan een wedstrijd voor Sinterklaasgedichten. Ben je benieuwd naar de voorwaarden en het verloop van de wedstrijd? Klik hier voor meer informatie.