nov 22

Menukaart bestellen

Op zoek naar een menukaart om uw klanten te informeren met al het lekkers wat uw keuken te bieden heeft? Bent u daarbij geïnteresseerd in een unieke menukaart in plaats van een standaard papieren velletje van slechte kwaliteit? Dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

Specialisme

Place Add is onder andere gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van menukaarten. Alles is mogelijk! Heeft u wel is gedacht over een houten menukaart? Je wilt mensen iets laten zien waarbij ze voordat het eten geserveerd is (of überhaupt gekozen) – zij al onder de indruk zijn. Dit kan bijvoorbeeld met de houten menukaart. Het is zelfs mogelijk deze te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw zaak, uw adres of andere teksten en afbeeldingen. Naast de houten menukaarten is het mogelijk om voor andere materiaalsoorten te kiezen, zoals: kader menukaarten, poly card menukaarten, italia menukaarten en wood/colors menukaarten.

Naast de verschillende mogelijkheden in menukaarten, biedt Place Add ook allerhande tafelkleding aan. Klanten zijn bijvoorbeeld restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden.

Compleet

Wilt u het plaatje compleet maken? Kies dan naast de keuze voor een menukaart, ook om linnen servetten te bestellen bij Place Add. U denkt aan alles en klanten komen op deze manier niets “te kort”. Voor vragen kunt contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 043-325 92 32.