nov 25

Hygiëne controle

Op zoek naar een bedrijf dat kan controleren of jouw winkel nog voldoet aan de hygiëne normen die vastgesteld zijn? Dan ben je bij Gullimex aan het juiste adres. Gullimex verkoopt instrumenten waarmee je dit zelf kan controleren. Zo hoef je niet continu een specialist langs te laten komen. Zie het als een eenmalige investering. Klik hier voor meer informatie.

Assortiment

Gullimex biedt een ruim assortiment aan bestaande uit verschillende instrumenten om de temperatuur te bewaken. Zo zijn er speciale thermometers voor voedsel, zoals bijvoorbeeld vlees, groentes of gebak. Maar ook thermometers speciaal voor de horeca. Je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, want Gullimex is al tientallen jarenlang marktleider op het gebied van voedselveiligheid. Waarom die thermometers nou zo belangrijk zijn? Als bedrijf weet je precies wat je verkoopt aan je klanten. Daar wordt altijd veel aandacht aan besteed. Maar hoe verkoop je je producten? Hierbij hebben we het niet over de marketing of communicatie, maar over hoe en waar jij je producten in het schap of de vitrine legt. Producten en met name voedselproducten hebben een beperkte houdbaarheidsdatum. Deze houdbaarheidsdatum is van vele factoren afhankelijk, maar ook van de omgeving (temperatuur) waarin deze ligt. Hou hier als bedrijf dus rekening mee! Gullimex biedt verschillende instrumenten aan om dit zelf te controleren. Een eenmalige investering waar je jarenlang profijt van zult hebben.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een van de instrumenten, maar wil je graag meer informatie? Ga naar de website voor meer informatie over de thermometers van Gullimex.