nov 27

Fietsonderdelen

Op zoek naar een nieuw achterwiel voor de fiets van je zoon of een regenbroek voor jezelf, omdat je het zat bent telkens nat aan te komen op je werk? Dan ben je bij HappyBiker aan het juiste adres. HappyBiker is dé leverancier in fietsonderdelen en fietsaccessoires. Je kunt bij alle medewerkers terecht voor vragen, want iedereen die bij HappyBiker werkt heeft passie voor zijn vak, is enthousiast en gaat door tot je tevreden bent. Meer informatie? Klik dan hier.

Assortiment

Zoals hierboven vermeld, is HappyBiker een winkel die handelt in fietsonderdelen en fietsaccessoires. Deze spullen zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit, omdat HappyBiker alleen het beste van het beste wilt verkopen. Zij vinden namelijk dat fietsen bereikbaar moet zijn voor iedereen en dat iedereen hiervan moet kunnen genieten mits zij gebruik maken van de juiste onderdelen. Om die reden zorgt HappyBiker ervoor dat zij alleen prijzen hanteert die eerlijk zijn, zodat fietsen voor iedereen naast bereikbaar ook betaalbaar blijft. Met assortiment van meer dan 14.000 spullen ben je gegarandeerd van goede dienstverlening. Daarnaast staat HappyBiker bekend om haar professionele advies en service. En dit is best bijzonder aangezien HappyBiker alleen online bestaat en geen fysieke winkel heeft.

 

Wielerkleding

Een belangrijk specialisme binnen HappyBikers is kleding voor wielrenners. Deze wordt tegen zeer goedkope prijzen aangeboden met een hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn er verschillende prijscategorieën, zodat iedereen zijn of haar afweging kan maken. Wil je graag iets uitproberen, maar ben je nog niet 100% zeker van je keuze? Bestel dan voor 17:00 uur, want dan wordt je bestelling de volgende dag nog geleverd. Daarnaast mag je de spullen altijd binnen 14 dagen retourneren. Zo heb je ruimschoots de tijd om je bestelde kleding te passen en te beoordelen.