dec 03

Rozen van goede kwaliteit

Op de website van Seurosa heeft u keuze uit veel verschillende soorten rozen. Al deze rozen worden gekweekt in Seurosa’s eigen rozenkwekerij in een dorpje in Limburg, genaamd: Lottum. Seurosa levert alleen kwaliteitsrozen en dit is mede mogelijk door hun jarenlange ervaring. De stamrozen van Seurosa staan in de omgeving zeer goed bekend. U kunt er uw tuin mee versieren of uw hekwerken.┬á

Assortiment

In Seurosa’s rozenkwekerij worden veel verschillende soorten rozen gekweekt. U kunt deze online bestellen voor uzelf, een feestje of iets anders dergelijks. Dit kunnen bijvoorbeeld struikrozen zijn, klimrozen of treur-stamrozen. U kunt een feestje namelijk zeer mooi decoreren door middel van rozen. Ze geven een warme sfeer aan de ruimte en stralen luxe en kwaliteit uit. Dat kan niet van elke bloem gezegd worden.

Klimrozen

Een andere speciale roos is de klimroos. Ook deze kunt u bestellen via de website. Het enige wat u hoeft te doen is een soort kiezen, zoals een pergola, prieel of rozenboog. Ook kunt u de klimroos tegen uw schutting of hekwerk planten, zodat ze met elkaar vergroeien. Let u er wel op dat de klimrozen niet te dicht tegen de muur geplaatst worden. Dit is meestal het droogste stukje grond. Een afstand van 20 – 30 cm is goed te doen. Let ook op het grondsoort. Alle soorten rozen zijn gevoelig voor andere stukken grond.