dec 03

Elektrische sigaretten

Geïnteresseerd in elektrische sigaretten? Bij Zwoofs kun je deze online bestellen. Elektrische sigaretten zijn een uitstekende vervanging voor normale sigaretten. Waarom? Ze zijn namelijk minder schadelijk voor je gezondheid. Dit komt door de vulling die anders dan bij normale sigaretten. Klik hier voor de website van Zwoofs.

Elektrische sigaretten

Elektrisch roken heeft ten opzichte van het reguliere roken veel voordelen. Ten eerste is elektrisch roken veel minder schadelijk, omdat het minder schadelijk stoffen bevat. Je kunt zelf de hoeveelheid nicotine kiezen die je wilt binnenkrijgen. Je kunt hierbij kiezen van 0 mg t/m 20 mg. Je kunt dus ook kiezen voor een volledig nicotinevrije sigaret. Je vermijdt sowieso stoffen als teer die ook niet bevordelijk zijn voor je gezondheid. Daarnaast is elektrisch roken ook vele malen goedkoper dan het reguliere roken. Hoe dit komt? De overheid probeert Nederlanders ervan te overtuigen om te stoppen met roken. Naast teksten als “roken is dodelijk”, verhogen zij de accijnzen waardoor reguliere sigaretten steeds duurder worden. Bij elektronisch roken investeer je eenmalig in een sigaret waarnaar je alleen nog de vulling hoeft te kopen.

Navulling

Elektronische sigaretten kun je navullen. Deze navulling wordt ook wel e-liquid genoemd. Tijdens het roken verdampt deze vloeistof. De vloeistoffen zijn ook te koop bij Zwoof in verschillende smaken.