dec 05

Lederen onderzetters bestelt u bij Place Add

Wilt u een restaurant beginnen of heeft u het idee dat uw restaurant wel wat veranderingen kan gebruiken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Een restaurant heeft echt een eigen smaak en sfeer nodig. Dit is niet alleen het eten, maar ook het interieur. Iets wat onderdeel van het interieur is in een restaurant zijn de servetten, lederen onderzetters, placemats en menukaarten. Deze kunt u allemaal laten maken en bestellen bij Place Add. 

De mogelijkheden

Place Add is een webshop speciaal voor restaurant, hotels en andere horeca gelegenheden. U bent hier aan het juiste adres voor onderzetters, place mats, menukaarten, servetten en meer. Dit kan allemaal gemaakt worden zoals u het wilt. U heeft keuze uit verschillende  vormen, maten en materialen. Daarnaast zijn er extra details mogelijk zoals logo’s of tekst. Het assortiment is zeer uitgebreid en daarom is er voor elk restaurant of hotel iets passends te vinden.

Interesse?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn en waar het assortiment uit bestaat? Ga dan nu naar de website. U vindt hier alle producten, zoals metalen menukaart houders, en mogelijkheden. Als u advies nodig heeft kunt u altijd contact opnemen. U kunt direct via de website bestellen en zo heeft u snel de prachtige producten in huis.