dec 05

Ontspannen in de hammam

Het is bijna kerstvakantie en je bent na al dat harde werken echt toe aan een beetje ontspanning. Denk dan aan de Thermen Holiday welness resort. Thermen Holiday is een heerlijk resort om tot rust te komen en waar je rustig kunt genieten van de stilte. Prik dus gauw een datum, neem je moeder, vriendin of vriend mee en kom heerlijk tot rust! Klik hier voor meer informatie.

Hammam

In de hammam wordt je volledig gescrubd en worden dode huidcellen verwijderd. Je voelt je als herboren. Zelfs voor mensen die niet echt van hitte houden, kan de hammam leuk zijn. Je komt er namelijk volledig tot rust. Vanaf het moment dat je de warmte “accepteert” en rustig begint met inademen en uitademen, zul je gelijk een soort rust voelen. Een rust die je buiten in de stad nooit zult voelen door alle geluiden en drukte. Nadat je tot rust bent gekomen, wordt je volledig gescrubd. Dit gaat volgens traditionele wijze: inzepen en massage. Om op rituele wijze je te ontdoen van al die stress, wordt al het vuil en de stress weggespoeld met warm water.

Locatie

In de buurt van Dordrecht vindt je een van de vestigingen van Thermen Holiday. Hier kun je gerust naar de hammam en volledig tot rust komen. Bekijk de website voor de voorwaarden.