jul 09

Het beste van alledrie

Afgelopen week heb ik met mijn vriend gelogeerd in Bed & Breakfast Pincky. We zochten een goede uitvalsbasis in Zuid-Limburg waar we  in de buurt lekker konden wandelen en het drie landen punt konden bezoeken. Na wat zoekwerk op het internet was ik overtuigd. Ik besloot voor een bezoek aan Pincky te gaan.

Hoe heb ik het ervaren?

Pincky is echt een gemoedelijk Bed & Breakfast. De eigenaresses zijn beide zeer vriendelijk en zorgen voor een warm welkom. De kamers zijn licht en eenvoudig, precies wat we nodig hadden voor een fijn weekend.

We hebben het drielandenpunt bezocht en in zowel Belgie, Duitsland als Nederland super leuke dingen gedaan. Natuurlijk zijn we ook naar Maastrich geweest om lekker te shoppen, hier reis je vanaf het Bed & Breakfast gemakkelijk naartoe. In Maastricht hebben we natuurlijk even koffie gedronken op de Vrijthof maar ook een flink aantal winkels bekeken. Op zondag brachten we een bezoekje aan Valkenburg, echt een toeristische trekpleister. Dit mag wat bij betreft wel wat rustiger, hoewel het er wel erg gezellig is. En er zijn diverse verwarmde terassen zodat je ook ’s winters buiten kan zitten!

Een gemoedelijk weekend in het prachtige Zuid-Limburg. Als u opzoek bent naar een B & B nabij Maastricht, dan zou ik Pincky zeker aanraden!