jul 05

Hoe onderhoudt u een mooie houten vloer?

Houten vloer schuren doet u toch liever niet zelf. Het kost een hoop tijd. Eerst moet de ruimte worden leeggehaald, de meubels opgeslagen, het schuren kost een hoop tijd en energie en vervolgens wordt alles met de hand afgelakt. Bespaar uzelf de moeite en huur daarvoor een professional in.  Het onderhoud van uw mooie houten vloer kunt u beter aan iemand overlaten die het snel en gemakkelijk doet, tegen een mooie prijs.

Maerssens Vloerhuys, een professional met houten vloeren.

Bij Maerssens Vloerhuys werken professionals die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van houten vloeren. Het schuren wordt bijvoorbeeld in meerdere fases gedaan, waardoor de vloer mooi gelijk blijft. Gaat u het zelf doen? Dan loopt u het risico op een ongelijke vloer met heuvels erin. Hierdoor gaat de kwaliteit van de vloer sneller achteruit. Daarnaast kan Maerssens Vloerhuys de vloer ook mooi voor u aflakken. Dit werk doen ze snel en toch blijft de kwaliteit van de vloer gewaarborgd. U zit niet met het gedoe en weet zeker dat de vloer lang mooi blijft.

Klaar om uw vloer te voorzien van een opknapbeurt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de website, bekijk de tarieven en mogelijkheden! en laat uw vloer onderhouden door Maerssens Vloerenhuys.