jul 10

Polen werken hard

Ben jij op zoek naar personeel die enorm veel ervaring hebben? Ben jij op zoek naar personeel die daarnaast ook nog eens keihard werken, en nooit zeuren en vol voor jouw bedrijf willen werken? Dan zit je bij Dutch Job Centre aan het juiste adres! Dutch Job Centre is een Pools uitzendbureau dat gevestigd is in de provincie Utrecht, namelijk in Nieuwegein.

Poolse werknemers werken ontzettend hard

De Poolse werknemer staat erom bekend dat hij ontzettend graag wilt werken, en dat hij dit bovendien ook nog eens heel erg hard doet. Terwijl de Nederlandse werknemer vaak liever iets anders doet, zit het in het bloed van een Pool om keihard te werken. Dit is dan ook de reden dat vele ondernemers kansen zien in deze Poolse werknemers, aangezien zij heel erg hard kunnen werken. Poolse werknemers zijn bereidt om ook in de weekenden te werken, en bovendien staat de Poolse werknemer bekend om een laag ziekteverzuim. Een Poolse werknemer is dus de ideale werknemer voor jouw bedrijf.

Wil ook jij een Poolse werknemer aannemen, zodat ook jij kan profiteren van de harde werkers in ons eigen Nederland? Surf dan direct naar de website van Dutch Job Centre voor meer informatie over het inhuren van Poolse werknemers.