jan 17

Goede gezonde voornemens? Maak ze waar met een Slowjuicer!

Wie is 2015 eigenlijk niet begonnen met het voornemen om gezonder te gaan leven? Gezonder leven maakt je niet alleen slanker maar je voelt je ook nog eens een stuk prettiger. Maar natuurlijk wil jij dit jaar niet bij degenen horen die hun goede voornemens snel opgeven. Maak het dan wel extra leuk en lekker voor jezelf! Bijvoorbeeld met behulp van een slow juicer!

De mogelijkheden van een Slow Juicer

Geniet jij ook altijd zo van sappen uit de supermarkt? Vaak zijn deze wel aardig prijzig en het is eenvoudig om ze zelf te maken. Met behulp van een Slowjuicer maak je zelf de lekkerste sappen van vers fruit. Maar behalve fruitdankjes kan je natuurlijk ook gezonde smoothies maken. Bijvoorbeeld met spinazie of bleekselderij, een goedvullende smoothie daar kan je wel een paar uur mee vooruit. En ze barsten natuurlijk van de vitamine en energie. Als u voor eens slowjuicer kiest in plaats van een gangbare juicer dan profiteert u onder andere van het feit dat de vitaminen in het slow juicen veel beter bewaard blijven.

Ook een slow juicer kopen?

Online bestel je ze eenvoudig, bijvoorbeeld bij Slowjuicer-kopen.nl. Of wil je je liever eerst wat orienteren? Kijk dan eens rond op de website!