jan 14

Scherp ondernemen met H4 Car Lease

Als ondernemer moet u natuurlijk wel op de kosten letten. Dat hoeft niet te betekenen dat niets kan en mag, maar wel dat u verstandige keuzes moet maken. Een lease auto bijvoorbeeld is een prachtige aanvulling op uw bedrijf, maar de kosten kunnen soms wel erg hoog uitvallen. Tenzij u gebruik maakt van een slimme oplossing, bijvoorbeeld die van H4 Car Lease, een autolease bedrijf in Zwolle!

Betalen per gereden kilometer!

Bij H4 Car Lease kunt u namelijk betalen per gereden kilometer. En dat is prettig want op die manier weet u zeker dat u niets teveel betaalt. Bent u de ene maand veel bij klanten op bezoek en de andere maand vooral aan het werk vanuit huis of kantoor? Dan kan dit een mooie oplossing zijn om verstandig met de kosten van een lease auto om te gaan. H4 Car lease biedt voor iedere ondernemer een passende auto. Bent u op zoek naar een mooie occassion? Ook dat is mogelijk!

Een Renault Megane als leasewagen!

Lease een Renault Megane bij H4 Car Lease! Kies er een uit het uitgebreide wagenpark. De ideale auto waarmee u alle kanten op kunt, letterlijk en figuurlijk. Voor meer informatie gaat u naar de website, daar leest u meer over de lease van een Renault Megane!