jan 19

Zoekt u een recherchebureau?

Heeft u een eigen onderneming? Bent u zich dan wel bewust van de eventuele fraude en/of diefstal? Of verdenkt u juist iemand van fraude en diefstal? Wellicht heeft u dan een recherchebureau nodig. Een recherchebureau kan u op dat gebied helpen. Weet u niet zo goed wat voor een recherchebureau u moet inhuren? Dan is Rebuss wellicht iets voor u. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Zij zijn dé expert op het gebied van opsporing. Om wat voor een situatie het ook gaat zij helpen u graag. Het kan zijn dat het gaat om uw bedrijf, maar het kan ook gaan om uw privé situatie. Rebuss helpt oplossen. 

Rebuss

Rebuss is integer en discreet. Hoe u dit kan zien? Rebuss werkt alleen maar met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn. Echte vakmensen dus. Bij Rebuss staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Dit recherchebureau is niet voor niets een door Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat op zoek is naar waarheidsvinding. Dat zegt al erg veel!

Bedrijfsfraude?

Denkt u dat u bedrijfsfraude heeft binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Rebuss en kom er samen achter. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de website. Hier vindt u ook alle contactgegevens.