mei 16

Ballon bezorgen voor verrassen

Ligt een geliefd persoon van u in het ziekenhuis? Bijvoorbeeld uw beste vriendin, uw dochter, uw moeder of een collega? Dan is het wel zo lief om die persoon te verrassen. Iemand verrassen kan op allerlei verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een helium ballon bezorgen. Een helium ballon van BoeketCadeau.nl heeft een gewichtje aan het lint hangen, hierdoor blijft de ballon een paar dagen hard en springt de ballon uit de geschenkdoos. Hierdoor is het een echte verrassing! Wat een lief gebaar en wat zal de persoon ontroerd zijn. Bent u benieuwd naar meer informatie..? Lees gerust verder in dit blog of ga vast naar de website.

Combineren maar!

Natuurlijk is het sturen van een kaartje, maar het is nog persoonlijker om dit bijvoorbeeld te combineren met een helium ballon. Wanneer u voor 12.00 uur besteld heeft, krijgt u de ballon dezelfde avond nog in huis. Bestelling kan ook op zondag. Verras iemand vandaag nog met een mooie ballon! Kijk vooral ook in het assortiment van BoeketCadeau.nl om te zien waarmee u een ballon nog meer kunt combineren.

Alle producten bekijken

Om alle producten te bekijken kunt u terecht op de website van BoeketCadeau.nl. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen.