jun 12

Bekende DucoTon 10 ventilatierooster

Een ventilatierooster die bekend is geworden in Nederland is de DucoTon 10 ventilatierooster. Kent u hem al? Dit is een draaiventilatierooster en ze beschikt over een dubbele borstelafdichting. De borstelafdichting heeft een finseal inlage. Wat houdt dit precies in? We leggen het u graag uit. Dit houdt in dat het ventilatierooster in gesloten stand een goede wind- en waterdichtheid heeft. U kunt de DucoTon 10 krijgen in de standaard uitvoering en ook in de ZR uitvoering. ZR staat voor zelfregulerend. De ZR variant beschikt over een authentieke Soft-Line design buitenprofiel. Het ventilatierooster reageert automatisch op afwisselende druk en het zorgt er daarnaast ook voor dat een te grote hoeveelheid luchtdoorlaat wordt gecompenseerd door de ventilatieopening te verkleinen. U vindt een DucoTon 10 ventilatierooster bij GlasGigant.nl. 

Wat zijn eigenlijk de voordelen?

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een DucoTon 10 ventilatierooster? We vertellen het u graag! Een Duco ventilatierooster heeft namelijk verschillende voordelen. Allereerst wordt er gezorgd voor een verbetering van de luchtkwaliteit, tevens ventileren ze op een natuurlijke manier en ze werken ook energiebesparend. Vocht wordt goed afgevoerd en de lucht blijft goed vers.

Lees meer

Om meer informatie te lezen over de DucoTon ventilatieroosters verwijzen wij u graag door naar de website van GlasGigant.nl.